DEAR DIARY

Jag skäms haha..

Godmorgon bästa läsare!

Jag har precis sminkat mig och tänkte alldeles strax göra en kopp kaffe med coconut oil.. 🙂 Sedan ska jag kolla igenom bloggmejlen som vanligt och höra av mig till några vänner som varit bortresta i flera veckor.. Jag har verkligen känt mig ensam här hemma i sverige haha! 😉 Men nu känns det äntligen som att både mina bloggvänner och läsare börjar återvända från semester-koman, och det är ju så härligt! Välkomna tillbaka, jag har verkligen saknar er i sommar.. 😀 Och vad händer mer än så..? Jo, jag ska väl träna också! Men jag är faktiskt mest peppad på en 15-minutare i solariumet haha.. Så det är egentligen den riktiga anledningen till att jag åker till gymmet..om jag ska vara helt ärlig heh! Jag vill ju gärna vara både brun och vältränad på beachen i Grekland senare i höst..

Alltså..ser ni hur “blek” jag har blivit?! 😳 Jag skäms haha.. Jag passar inte i en den här ljusa hudtonen!

platin carlson platins.se

6 thoughts on “Jag skäms haha..

  1. Men du var på plats 31 för ett litet tag sedan och nu har du sjunkit till plats 34, hur har du då märkt att läsarna har kommit tillbaka? Huh… :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.