DEAR DIARY

Tur att det finns kaffe

Godmorgon bloggen!

Det har stormat exakt hela natten och jag har sovit kanske 3-4 timmar.. 😯 Tur att det finns kaffe haha! Annars skulle jag nog inte vara sĂ„ glad som jag faktiskt Ă€r just nu.. Jag har inget speciellt pĂ„ schemat idag, men dĂ€remot kommer bae hem och det ska bli sĂ„ hĂ€rligt! 🙂 Jag hatar ju verkligen att sova sjĂ€lv, sĂ€rskilt nĂ€r det stormar sĂ„ pass mycket att det kĂ€nns som att huset ska blĂ„sa bort haha.. Med andra ord ska det bli riktigt jĂ€kla skönt att slippa sova helt ensam en natt till!

Jag tĂ€nkte Ă€ta frukost och kolla pĂ„ ett avsnitt av KUWTK nu! Sedan ska jag svara pĂ„ bloggmejl och skicka ivĂ€g en castingvideo till ett produktionsbolag, som har frĂ„gat om jag skulle vara intresserad av att delta i deras nya produktion.. Ärligt talat har jag inte bestĂ€mt mig för om jag vill vara med Ă€n! Men det skadar aldrig att skicka in en video haha.. Och om dom skulle bli grymt intresserade av att ha med mig i programmet sĂ„ fĂ„r jag vĂ€l ta ett beslut dĂ„! Men for now lĂ„ter jag nog bli att bestĂ€mma mig, eftersom jag mĂ„ste veta mer om programmet innan jag börjar tĂ€nka pĂ„ hur jag vill göra.. I dagslĂ€get har jag bara hört en titel och en snabb förklaring av det hela! 🙂 Och juste, det Ă€r ju tack vare er som jag ens skickar in den hĂ€r videon.. Jag brukar ju ofta fĂ„ kommentarer som till exempel “kan du inte medverka i fler tv-grejer?” och sjĂ€lvklart har jag tagit Ă„t mig av det.. Dock innebĂ€r det inte att jag kommer hoppa pĂ„ första bĂ€sta realityserie haha! 😉 Men jag har dĂ€remot lovat mig sjĂ€lv att vara öppen för förslag, och faktiskt fundera över att delta innan jag tackar nej! 🙂 Det kĂ€nns som en nyttig instĂ€llning..

platin carlson platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.