VARDAG

Tur att det finns kaffe

Godmorgon bloggen!

Det har stormat exakt hela natten och jag har sovit kanske 3-4 timmar.. 😯 Tur att det finns kaffe haha! Annars skulle jag nog inte vara så glad som jag faktiskt är just nu.. Jag har inget speciellt på schemat idag, men däremot kommer bae hem och det ska bli så härligt! 🙂 Jag hatar ju verkligen att sova själv, särskilt när det stormar så pass mycket att det känns som att huset ska blåsa bort haha.. Med andra ord ska det bli riktigt jäkla skönt att slippa sova helt ensam en natt till!

Jag tänkte äta frukost och kolla på ett avsnitt av KUWTK nu! Sedan ska jag svara på bloggmejl och skicka iväg en castingvideo till ett produktionsbolag, som har frågat om jag skulle vara intresserad av att delta i deras nya produktion.. Ärligt talat har jag inte bestämt mig för om jag vill vara med än! Men det skadar aldrig att skicka in en video haha.. Och om dom skulle bli grymt intresserade av att ha med mig i programmet så får jag väl ta ett beslut då! Men for now låter jag nog bli att bestämma mig, eftersom jag måste veta mer om programmet innan jag börjar tänka på hur jag vill göra.. I dagsläget har jag bara hört en titel och en snabb förklaring av det hela! 🙂 Och juste, det är ju tack vare er som jag ens skickar in den här videon.. Jag brukar ju ofta få kommentarer som till exempel “kan du inte medverka i fler tv-grejer?” och självklart har jag tagit åt mig av det.. Dock innebär det inte att jag kommer hoppa på första bästa realityserie haha! 😉 Men jag har däremot lovat mig själv att vara öppen för förslag, och faktiskt fundera över att delta innan jag tackar nej! 🙂 Det känns som en nyttig inställning..

platin carlson platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.