DEAR DIARY

F*CK ME I’M VIP

Hej bloggen!

Vad tycker ni om mina grymma brillor haha? 😉 Jag fick dom i en goodiebag pĂ„ weekend festival, och dom Ă€r faktiskt ganska sköna.. Dessutom tycker jag att texten pĂ„ bĂ„garna ger solglasögonen det “lilla extra” haha! Jag kommer utan tvekan gĂ„ runt med dom hĂ€r framöver.. Det bĂ€sta av allt Ă€r att dom inte sabbar sminket pĂ„ samma sĂ€tt som mina vanliga solbrillor.. Och det Ă€r ju goals! 😀 Hur ofta har det inte hĂ€nt att man skippat brillor för att hĂ„lla sminket fint liksom?

Anyhow.. Om en liten stund ska jag laga lunch till mig sjĂ€lv! Och jag vet, jag Ă€r omkring 4 timmar sen med lunchen idag igen.. 😼 Jag borde verkligen skĂ€rpa mina matrutiner ordentligt och börja trĂ€na hĂ„rdare.. Men jag har inte haft tid.. Eller rĂ€ttare sagt har jag inte prioriterat min tid rĂ€tt senaste veckan! Men nu ska jag i alla fall Ă€ta en vĂ€ldigt sen lunch och sedan ska jag skynda mig med bloggplaneringen satt jag förhoppningsvis hinner trĂ€na innan middagen! 🙂 För om det Ă€r nĂ„got jag lĂ€rt mig Ă€r det att jag aldrig ska gymma pĂ„ tom mage.. Det slutar aldrig bra! Senast jag gjorde det fick jag blodsmak i munnen och höll pĂ„ att svimma nĂ€r jag gick pĂ„ springbandet heh.. Kan ni tĂ€nka er hur rolig jag hade sett ut doh? 😆 Men att svimma mitt i en powerwalk hade nog gjort oerhört ont..

platin carlson platins.seplatin carlson platins.sewknd solglasögon platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.