VARDAG

F*CK ME I’M VIP

Hej bloggen!

Vad tycker ni om mina grymma brillor haha? 😉 Jag fick dom i en goodiebag på weekend festival, och dom är faktiskt ganska sköna.. Dessutom tycker jag att texten på bågarna ger solglasögonen det “lilla extra” haha! Jag kommer utan tvekan gå runt med dom här framöver.. Det bästa av allt är att dom inte sabbar sminket på samma sätt som mina vanliga solbrillor.. Och det är ju goals! 😀 Hur ofta har det inte hänt att man skippat brillor för att hålla sminket fint liksom?

Anyhow.. Om en liten stund ska jag laga lunch till mig själv! Och jag vet, jag är omkring 4 timmar sen med lunchen idag igen.. 😮 Jag borde verkligen skärpa mina matrutiner ordentligt och börja träna hårdare.. Men jag har inte haft tid.. Eller rättare sagt har jag inte prioriterat min tid rätt senaste veckan! Men nu ska jag i alla fall äta en väldigt sen lunch och sedan ska jag skynda mig med bloggplaneringen satt jag förhoppningsvis hinner träna innan middagen! 🙂 För om det är något jag lärt mig är det att jag aldrig ska gymma på tom mage.. Det slutar aldrig bra! Senast jag gjorde det fick jag blodsmak i munnen och höll på att svimma när jag gick på springbandet heh.. Kan ni tänka er hur rolig jag hade sett ut doh? 😆 Men att svimma mitt i en powerwalk hade nog gjort oerhört ont..

platin carlson platins.seplatin carlson platins.sewknd solglasögon platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.