DEAR DIARY

Jag älskar BBQ

Hej bloggen!

Man kan väl säga att det är lite “fredde-i-solsidan-varning” här hemma haha.. Bae är ju besatt av att grilla och jag är besatt av BBQ! Så vi passar på att grilla så mycket som det bara går innan sommaren är helt slut.. Det börjar redan bli kallt ute, så det är inte långt kvar nu! 😕 Som tur är har vi en “grillstekpanna” när det blir för kallt för att grilla, så att vi kan fortsätta “grilla” inomhus hahah! 😆 Det är verkligen inte samma sak som att grilla.. Men det ger i alla fall ett godare resultat än i vanlig stekpanna! Och vem har sagt är det inte går att marinera på vintern liksom..? Haha, jag börjar ju känna en viss ångest över att grillsäsongen snart är slut heh.. Märks det eller? 😳 Jag tycker faktiskt att den här sommaren har gått alldeles för fort! Kan vi spola tillbaka tiden till början av juni eller nått?

Anyhow, jag har bestämt mig för att njuta så länge det går! 🙂 Så idag blir det ett saftigt kött med BBQ-sås från TRC.. Visste ni förresten att det är min absoluta favoritsås när det kommer till grillning? Eller det kanske ni kunde gissa när ni såg att jag hade ett helt laget haha? 😉 Jag brukar köra den eller en med vitlök..

DSC_1325grill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.