DEAR DIARY

Coconut water – därför ska du dricka det

VÄTSKEBALANSEN
Kokosvatten fungerar som en 100% naturlig vätskeersättning.. 🙂 Så istället för att trycka i dig äckliga brustabletter efter träningspasset, varma dagar eller långa utekvällar kan du dricka ett glas kokosvatten! Jag lovar att det går ner mycket lättare än en smulig brustablett som smakar allt annat än gott haha.. 😉

BAKSMÄLLAN
Ni vet det där illamående som uppstår när man sätter sig upp i sängen efter en lång utekväll..? 😯 Det är förfärligt.. Så jag tänkte tipsa er om hur ni får bort illamåendet, och det är inte svårare än att dricka ett glas kokosvatten.. Enkelt knep va? Kokosvatten innehåller nämligen kalium som har två fördelar när det kommer till baksmälla. 😀 För det första lindrar det illamåendet kraftigt, och för det andra lugnar kaliumet även magen (så att man slipper kräkas dagen efter)..

SÖTSUGET
“Bara en till..” brukar man lova sig själv! 😉 Och sedan står godisskålen tom en timme senare haha.. Det låter väl ganska bekant? Att ha ett enormt sötsug är vanligt, men att lindra det är desto ovanligare! Och när jag kollar på internet finns det så många avancerade metoder mot sötsug att jag bara blir förvirrad.. Så idag tänkte jag nämna den enklaste metoden ever! Nämligen kokosvatten.. Dock kanske det låter tråkigt att bara dricka rent kokosvatten..? I så fall kan du blanda i olika bär eller något annat som är nyttigt! Det är en perfekt ersättning till läsken, energidrycken eller sötsakerna du äter för att stilla sockerbegäret! Sist har jag ett “bonus-tips” och det är att absolut INTE ha sötsaker hemma, för då kommer du antagligen fusk-äta i smyg när ingen ser dig haha.. 😆

coconut water

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.