VARDAG

Kissies nya bok

Sponsrat inlägg i samarbete med Tourn

Hej bloggen!

Jag ser verkligen fram emot att läsa Alexandras nya bok “hatad och älskad” som kommer ut i September.. 🙂 Kissie var ju faktiskt en stor anledning till att jag blev förälskad i bloggvärlden och började drömma om att blogga på heltid, vilket jag numera gör! Det ska bli intressant att läsa hennes historia bakom den så kallade bloggfasaden.. 😀 Det jag ser extra mycket fram emot är nog alla tankar och funderingar hon har om hennes extremt händelserika karriär! Sedan är jag såklart oerhört nyfiken på att höra dom kapitel som vi läsare inte har fått ta del av än.. 😉 Som person är jag ju väldigt nyfiken av mig och vill alltid veta mer!!

Ni har säkert sett att jag och Alexandra brukar hamna på samma event och bloggalor numera, och det är verkligen kul! Dock måste jag erkänna att jag var lite nervös första gången vi skulle iväg på en bloggresa ihop, eftersom jag endast träffat henne kort innan! Men jag oroade mig helt i onödan eftersom hon snabbt visade sig ha den där glada och härliga personligheten som jag länge trott! 🙂 Jag hoppas att boken får alla läsare att inse vilken glädjespridare hon faktiskt är..

Sist vill jag bara säga att boken går att förboka på bokus.com om ni är lika nyfikna som mig haha! 😉 blink Ni förbokar HÄR!

älskad och hatad av alexandra kissie nilsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.