DEAR DIARY

Dagens sportiga look

Hej bloggen!

Jag har precis kommit innanför dörren och alldeles strax tänkte jag laga en väldigt sen “frunchdag” hahah! 😉 Det är med andra ord en blandning av frukost, lunch och middag heh.. Jag har inte fått i mig något annat än kaffe samt en kaka under dagen, och det beror på att jag snoozade för länge.. 😕 Min plan var att gå upp vid 6-tiden för att hinna blogga, äta frukost, duscha och fixa mig i lugn och ro.. Men jag vaknade istället vid 9-tiden och hann bara fixa mig och blogga lite innan det var dags att åka iväg mot inspelningen! Som tur var blev det inga stora förseningar (som det lätt blir på inspelningar) så jag är äntligen hemma nu..

Utöver inspelningen (som förresten var ett litet inslag till kristallen) så har jag bara hunnit svara på mejl och umgåtts med skådespelaren Lotta som även var snäll nog att ta ett par foton på mig.. 🙂 Visst blev dom snygga? Jag hade ingen aning om att hon var så bra på att fota.. 😎 Här har ni dagens sportiga look! Love it..

Kavaj – H&M // Solglasögon – WKND // Linne – H&M // Byxa – H&M // Skor – Lacoste

platin carlson platins.seplatin carlson platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.