DEAR DIARY

Fredagens festival-outfit..

Hej bloggen!

Jag har försovit mig hehe.. 😯 Egentligen hade jag tĂ€nkt gĂ„ upp och blogga klockan 8 i morse! Men jag vaknade omkring 12 istĂ€llet.. Hur lyckas jag med det nĂ€r jag inte ens var pĂ„ festivalen igĂ„r kvĂ€ll? Skumt.. Fast nu Ă€r jag i alla fall uppe och tĂ€nkte visa er outfiten jag hade pĂ„ WKND i fredags! 😎 Den kanske inte pĂ„minner om den klassiska “festival looken” hahah.. 😉 *blink* Men jag kĂ€nde inte för att gĂ„ i klĂ€nning eller shorts, det var ju trots allt ganska kallt i fredags!

Oj juste.. Jag ska ju ivÀg pÄ en grej om ett par timmar! SÄ nu mÄste jag nog skynda mig med att duscha, sminka mig, dricka en stoor kaffe och dÀrefter vÀlja ut en passande outfit! Jag hatar verkligen att sova sÄhÀr lÀnge haha.. Det kÀnns som att jag missar sÄ mycket! Men jag ska försöka göra det bÀsta av dagen ÀndÄ!

Jacka – Kappahl // Skjorta – H&M // Byxa – Freddystore // Skor – Lacoste // VĂ€ska – Primark

platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.