DEAR DIARY

Woltade middag i kungsan

Hej bloggen!

Jag hade tekniska problem under hela gĂ„rdagen.. 😕 Mitt bredband hade Ă„terigen driftstörningar sĂ„ jag kunde inte blogga överhuvudtaget innan det var dags att Ă„ka in mot stan för att Ă€ta middag! Men nu verkar det fungera som vanligt igen, sĂ„ jag tĂ€nkte berĂ€tta vad jag gjorde igĂ„r eftermiddag! 🙂 Först mötte jag ju upp min bloggkompis Gizzy i stan, och dĂ€refter shoppade vi ett par cider pĂ„ systemet innan det var dags att gĂ„ vidare mot KungstrĂ€dgĂ„rden.. VĂ€l pĂ„ plats sĂ„ öppnade vi en varsin cider och pratade om allt mellan himmel och jord.. Det Ă€r skönt att fĂ„ ventilera sig ibland haha! 😉 NĂ€r klockan började nĂ€rma sig 18.00 bestĂ€llde vi sushi genom wolt, och det var verkligen gott! 😀 Sedan satt vi mest och snackade innan bae mötte upp oss.. ParkhĂ€ng Ă€r sĂ„ mysigt pĂ„ sommaren!

Psst.. Om ni skriver in promokoden “DAJT” i wolt-appen sĂ„ fĂ„r ni 100kr att köpa mat för! 😎 HĂ€rligt va?

platin carlson platins.se platins.se wolt platins.se platins.se wolt platins.se gizzy platins.se woltplatins.se platins.se wolt platins.se platin carlson platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.