VARDAG

Weekend festival 2016

Hej bloggen!

Jag festade loss på weekend tillsammans med härliga människor igår.. 🙂 Kvällen började super-duper bra med grym musik! Jag var på världens partyhumör och hade the time of my life.. 😎 Och som jag säkert redan har sagt gick jag dit med bae, och träffade sedan en del vänner på festivalen.. Det var ganska rörigt med allt folk (trots att jag var i VIP-hörnan) så jag hittade tyvärr inte alla vänner jag planerat att hänga med under kvällen. 😕 Jag önskar att jag kunde säga att wknd var awsome och värd att gå på, men jag gillar inte att ljuga.. Ärligt talat fick jag ett dåligt bemötande och bestämde jag mig för att stanna hemma ikväll.

Scenen var stor och dom lyckades absolut ge en “wow” känsla med alla strålkastare och flammande eldar.. Jag blev minst sagt imponerad över sista showen, innan festivalen stängde.. Det var utan tvekan mind blowing hahah! 😉 Och trots att jag inte är nöjd med festivalen i helhet vill jag ju ändå nämna det som jag tyckte var positivt! För vad vore jag annars för bloggare, om jag inte fokuserade på både fördelar och nackdelar? Anyhow, jag gillade verkligen scenshowerna!

Här kommer några härliga foton från kvällen..

wknd weekend festival 2016 wknd weekend festival 2016 wknd weekend festival 2016 wknd weekend festival 2016 wknd weekend festival 2016wknd weekend festival 2016 wknd weekend festival 2016

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.