VARDAG

“Toe dip” filmvisning

Godmorgon bloggen!

Jag hade en härlig kväll tillsammans med bland annat Sarah och Gizzy igår.. 😀 Vi möttes upp i stan, på UIP‘s kontor omkring 19-tiden och blev välkomnade med bubbel, fruktbägare och tårta innan det var dags att sätta sig i salongen! Jag tog för mig av både frukten, bubblet och tårtan haha.. 😆 Och när jag väl kom in i salongen såg jag att stolarna var fyllda med popcorn, nocco, vatten och en påse bilar! Så jag känner mig (som vanligt) väldigt uppsvälld idag.. Jag har ju en tendens att känna mig som en tjockis dagen efter varje filmvisningar jag blir bjuden på numera haha! 😉 blink Eller i alla fall när det gäller spännande filmer, för då äter jag snacks för att hålla nerverna i styr! 😆 Jag skulle nog bita sönder mina naglar om det inte vore för snacksen, så det känns ju faktiskt värt att vara lite svullen dagen efter! Den tillfälliga svullnadskänslan brukar trots allt försvinna runt lunch, så varför klaga..? Hellre lite svullen, än helt sönderbitna naglar!

Stort tack till UIP som bjöd in mig till den här exklusiva “toe dip” visningen! 🙂 Jag tyckte bra om filmen och hade en härlig kväll med bloggisarna..

toe dip filmvisning uip platins.setoe dip filmvisning uip platins.se toe dip filmvisning uip platins.se toe dip filmvisning uip platins.se toe dip filmvisning uip platins.seJag måste verkligen be om ursäkt för oskärpan på dessa två foton.. 😐 Min kamera har inte velat samarbeta på sistone! toe dip filmvisning uip platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.