VARDAG

Så får du dina skor vita igen – utan tvättmaskin

Godmorgon bloggen!

Jag har precis rengjort mina skor som innan rengöringen hade en gråaktig kulör hahah! 😉 Vita sneakers har ju en tendens att dra åt sig oerhört mycket smuts varje gång man går utanför dörren, så jag kände att det var dags att göra något åt saken nu.. Och därför prövade jag en ny metod (som jag hört om flera gånger) som tydligen ska vara väldigt effektiv, och jag måste säga att mina skor faktiskt blev ganska vita och fina igen! Dock kunde jag inte få bort den värsta smutsen längst ner på sulan.. Men det viktigaste är ju trots allt att ovansidan ser respektabel och framförallt vit ut igen. 😀 Ni kan se före- och efterbilder här nedanför..

Skosnörena kommer jag antagligen få lägga i klorin för att få dom helst vita.. Det gick inte lika bra att rengöra dom med bakpulver eftersom dom är så himla “tygiga” och verkligen suger åt sig varenda dammkorn haha! Och juste, är det tygskor ni vill rengöra föreslår jag att ni byter ut bomullen mot en diskborste..

Det jag gjorde var att blöta en bomullsrondell i vatten och därefter applicera en halv tesked bakpulver på rondellen. Sedan gnuggade jag skorna med detta tills jag kände mig nöjd med resultatet. Det är verkligen hur enkelt som helst och tar bara ett par minuter! Och dessutom slapp jag blöta ner mina skor, vilken jag måste göra om jag till exempel tvättar dom i maskin eller med diskmedel.. Men nu kan jag gå i dom direkt efter rengöringen, yey! 😎 Det enda ni behöver är en smutsig sko, bomull, vatten och bakpulver!

rengör vita skor med bakpulvervita sneakers lacoste före och efter rengöring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.