DEAR DIARY

Prio #1 på filmvisningar..

Hej bloggen!

Jag har äntligen hittat en stilren och bekväm outfit inför ikväll.. 🙂 Bekvämlighet är ju en av dom viktigaste sakerna när man ska se film! Jag minns för oerhört många år sedan (tror det var år 2011) när jag gick på min första förhandsvisning på bio.. Då var jag oerhört uppklädd i klackar, leggings och en alldeles för tight och obekväm tröja haha! 😉 *blink* Det är inte att rekommendera.. Jag är överlycklig över att jag lärt mig ett och annat sedan dess! Det var förövrigt en ganska liten förhandvisning med alla stora bloggare, och jag kände mig så speciell som blivit inbjuden tillsammans med 100 andra småttis-bloggare.. Så det var därför jag klädde upp mig, och det resulterade såklart i att jag hade svårt att sitta still under hela filmen haha! 😆 From now on är bekvämlighet prio #1 på filmvisningar..

Anyhow.. Jag ska alldeles strax åka in till stan för att möta upp Sarah och Gizzy, som ska med på den topphemliga “toe dip” visningen ikväll! 😎 Så vi hörs lite senare..

platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.