VARDAG

Nya trenden

Sponsrat inlägg

Hej bloggen!

Har ni hört om den nya trenden? Det är nämligen att hålla på med handarbete! 🙂 Så som att sticka, virka osv.. Jag minns att jag tyckte det var jättekul när jag var mindre och gick i skolan, fast samtidigt vågade jag nog aldrig erkänna det för någon eftersom det var lite “tönt-stämplat” på den tiden.. Men nu har det tagit en rejäl vändning och blivit populärt igen! Det är med andra ord coolt att handarbeta.. Jag har sett flertal artiklar i olika tidningar där det står att det här är den nya trenden som kommer smälla otroligt högt i höst. 😉 Och ärligt talat är det här nog den bästa trenden på länge, eftersom det är väldigt avstressande och nyttigt för hjärnan.. 😀 Jag funderar faktiskt på att go all in för den här trenden eftersom den har blivit så otroligt omtalad både i tidningar och på internet.

Hobbii.se hittar ni allt som behövs för att följa höstens heta trend! 🙂 Det finns bland annat virknålar, en hel del coola knappar och garnnystan i massor av olika färger och material.. Kolla in deras sortiment och även deras grymma sommarrea HÄR! Oh förresten, kommer du att följa den heta handarbetstrenden i höst?

hobbii

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.