DEAR DIARY

Skjortan från H&M

Hej bloggen!

Jag var som sagt på stan igår och shoppade några plagg på rean.. Bland annat den här snygga skjortan i vitt och svart som föll mig i smaken direkt.. Och efter att jag matchat den med mina snygga skinnbyxor från FREDDY, så känner jag bara “wow” haha! 😉 Den här kombon är ju goals.. Jag känner mig verkligen on point i stilrena kläder! 😀 Jag köpte förresten skjortan i storlek S för att den skulle sitta lite lösare på mig.. I vanliga fall har jag ju XS i kläder, men jag kände att det var helt rätt val att ta en storlek större.. Så om ni är sugen på att köpa en likadan tycker jag att ni ska välja en storlek större än vad ni egentligen brukar ha.. Och som ni kanske redan listat ut är plagget köpt på H&M, men det skrev jag ju i mitt tidigare inlägg där jag visade upp all shopping! Jag älskar hur den här skjortan sitter på mig, och jag kan knappt vänta tills jag får chansen att använda resten av plaggen som jag shoppade igår.. Dom kommer sitta så himla fint! 😀

Jag försökte leta upp plagget på H&M’s hemsida, men jag hittade bara en liknande (länk) med annorlunda ränder!

outfit platins.se outfit platins.se outfit platins.seoutfit platins.se outfit platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.