VARDAG

Lillördag och rosa bubbel..

Hej bloggen!

Jag har haft en jätteskön dag här hemma, trots att jag bara ägnat mig åt att svara på bloggmejl och planera inför dom sista dagarna den här veckan.. Jag ska ju på WKND i helgen, och imorgon ska jag upp tidigt för att spela in en videon tillsammans med en annan bloggare.. Kan ni gissa vem? Rätt svar kan kanske få en länkning här på bloggen.. 😉 Men då gäller det att ni gissar nu på en gång.. För imorgon kommer jag ju såklart lägga upp en sneak peek från inspelningen.

Anyhow.. Jag har precis ätit middag och hämtat ut ett paket på posten som jag tänkte visa upp i bloggen under morgondagen! Och nu blir det vinkväll ute på min balkong.. Det är ju trots allt lillördag idag, så vi tänkte lyxa till det lite med en flaska bubbligt rosé.. Kan det bli mysigare än såhär? 😀 Jag älskar verkligen varma sommarnätter! Och det gäller faktiskt att njuta så mycket som möjligt nu, eftersom sommaren snart är slut.. 😕 suck Tänk att tiden går så otroligt fort! Det känns som att första juni var igår, och nu insåg jag precis att mer än halva sommaren redan har gått.. Med andra ord är det inte lätt att bli vuxen eftersom tiden bara går fortare och fortare ju äldre man blir haha! 😆 När man var liten kändes sommaren som flera år, och nu känns den ärligt talat som ett par veckor!

Vi hörs imorgon, puss och godnatt..

vinkväll summer night vinkväll summer night vinkväll summer night vinkväll summer night

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.