DEAR DIARY

För dig som söker jobb eller vill byta karriär..

Sponsrat inlägg

Hej bloggen!

Jag har märkt att många vänner till mig (som precis har gått klart sina utbildningar eller vill byta yrkeskarriär) söker jobb som galningar, utan att få göra det som dom faktiskt drömmer om att få arbeta med i framtiden.. Och det känns verkligen tråkigt, att det ska vara så himla svårt att uppfylla drömmen om sin karriär! Så därför vill jag tipsa om Inpeople i Växjö som är proffs på personallösningar! Dom jobbar stenhårt med rekrytering, organisationsutveckling och uthyrning.

Dessutom såg jag att dom har en facebooksida (länk) där dom med jämna mellanrum uppdaterar med nya annonser om olika jobb som är lediga! Och det kan vara någonting att följa för dom som vill ha en extra chans att uppfylla sin dröm.. 🙂 För ärligt talat har man ingenting att förlora på att kika efter jobb på flera plattformar! Det ger dig bara en större chans att få ett jobb som du verkligen trivs med eller ännu bättre, drömmer om! 😉 På deras hemsida kan man ta del av användbara karriärstips samt registrera sitt CV och söka jobb.. Dom fungerar med andra ord som en förmedling mellan företag och arbetssökande.

Sist men absolut inte minst vill jag inflika att det verkligen värmde i hjärtat när jag såg att Inpeople stödjer barncancerfonden. 🙂 Det känns otroligt skönt att se ett företag ägna sig åt en så viktig insamling! Och som bloggare har jag fördelen att nå ut till många människor, och på så sätt försöka göra världen till en bättre plats! 🙂 Därför känns det som en självklarhet för mig att uppmärksamma företagets insamling till barncancerfonden och förhoppningsvis bidra till att forskningen går framåt! Vi känner väl alla någon som har drabbats av cancer.. Jag är beredd att göra allt jag kan för att sätta stopp för cancer en gång för alla! Insamlingen till barncancerfonden hittar ni här: www.barncancerfonden.se/1309405277/

DSC_0704

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.