DEAR DIARY

Svett och rödsprängda ögon

Hej bloggen!

Inspelningen i morse gick bra och nu är jag äntligen hemma efter en mellanlandning på gymmet.. 🙂 Det blev utan tvekan ett varmt och svettigt träningspass, så nu är jag helt rödsprängd! Jag hade dessutom ingen sminkborttagning med mig, så jag svettas som en gris just nu.. Tänk att smink kan bli så oerhört varmt under ett enda träningspass på ca 1 timme(!?) 😮 Det känns nästan lite läskigt haha.. Men det är ju så det blir när huden inte kan andas! Så nu tänkte jag ta en välförtjänt dusch och köra hårinpackning samt en ansiktsmask för att fräsch till mig ordentligt.. Det kan behövas just nu haha! 😉 Jag känner mig så ofräsch…

Jag fick förresten frågor om vad jag har för skor på gymmet, och svaret är såklart ett par Adidas! 🙂 Det är mitt absoluta favoritmärke när det gäller sportskor eftersom dom har så otroligt bra kvalitet! Jag minns inte hur många år sedan det var jag köpte ett par träningsskor senast.. Men det måste varit mer än fem år sedan som jag köpte dom jag fortfarande har idag! 🙂 Adidas håller verkligen länge och är oerhört sköna att sporta i.. Och även snygga i designen såklart! 😉

DSCN7674DSC_0550

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.