DEAR DIARY

Sneak peek från inspelningen..

Hej bloggen!

Jag har äntligen återhämtat mig efter träningspasset, med hjälp av shopping haha! 😉 *blink* Jag tog en runda på stan och hittade sjukt snygga plagg på rean som jag inte kunde motstå att köpa.. Dock var det ganska utplockat i dom flesta butikerna, men jag hittade åtminstone två klänningar, en skjorta och en tröja..

Anyhow.. Shoppingen visar jag upp lite senare! 🙂 För nu tänkte jag prata lite om inspelningen jag var på imorse.. Som jag redan har sagt kommer jag inte att avslöja vad vi gjorde framför kameran, men däremot tänkte jag berätta att klippet kommer upp på youtube inom en snar framtid! 😀 Och självklart kommer jag säga till så fort det är uppe, så att ni kan gå in och kika om ni vill.. Jag vet att många läsare tycker att jag ska medverka i ännu fler produktioner och synas mer på andra plattformar.. 🙂 Men ärligt talat har jag haft lite svårt för det innan, eftersom jag är rädd att framställas felaktigt.. Fast jag vill våga mer framöver, och dagens inspelning kändes verkligen som ett steg i rätt riktning! Jag kände mig verkligen i trygga händer och allt gick oerhört smidigt i morse.. 😀 Love it!

Nu ska jag svara på massor av bloggmejl som kommit in under förmiddagen.. Det känns som att alla börjar återvända från semestern nu haha! 😉 

behind the scenes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.