VARDAG

Shoppat på rean..

Ojojoj.. Det börjar bli dags för en rejäl middag nu! Jag är helt slut efter den här dagen som bestått av inspelning, shopping, träning och en hel del svarande på bloggmejl! Det känns typ som att alla kom tillbaka från semestern idag och bestämde sig för att bombardera mig med frågor och inbjudningar haha! 😉 blink Och trots att jag känner mig som en klubbad säl (eller vad man nu brukar säga) så känns det ju verkligen skönt att semestertempot börjar avta.. För ärligt talat är det inte så himla roligt att jobba när hela Sverige i princip har hamnat i koma! Jag blir så uttråkad när livet känns långsamt heh.. Så med andra ord tänker jag verkligen inte klaga på att bloggen tagit upp oerhört mycket tid och varit riktigt jäkla hektiskt idag! 😀

Men nog om det nu, för jag skulle ju som sagt visa vad jag shoppade på rean idag.. Det blev inte så jättemycket eftersom jag inte orkade springa i alla butiker, men jag hittade i alla fall 4 stycken plagg på H&M som jag bara behövde betala 250:- för.. Alltså det är ju priset för ett plagg i vanliga fall, så jag är minst sagt överlycklig just nu!! 😀 Först och främst köpte jag en skjorta med vita och svarta ränder som passar lika bra till shorts som till långbyxor.. Därefter köpte jag en svart tröja med långa ärmar och turtleneck! Och sist men inte minst fick det bli två stycken klänningar (en svart och en röd-vit) som var otroligt söta! Den svarta har korsade band på ryggen och den röd-vita var bara super-duper gullig.. Så jag var tvungen att köpa dom! Det är faktiskt inte alls ofta jag köper klänningar, men dessa två kunde jag inte motstå! Dock är dom vida längst ner, så jag måste nog införskaffa mig vanliga trosor för att undvika nakenchock haha! 😉 blink

Psst! Jag kommer självklart visa hur dessa plagg ser ut på framöver..

DSC_0593shopping hmshopping hmshopping hmshopping hm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.