VARDAG

Idag ska jag gästa en youtube-kanal

Godmorgon bloggen!

Om ett par timmar ska jag möte upp ett filmteam inne i stan, så jag börjar få lite bråttom att välja outfit haha.. 😉 Jag ska som sagt gästa en youtube-kanal och det ska såklart bli riktigt kul! Ärligt talat har jag inte gjort det innan, så jag känner mig nästan lite nervös..? Men det kommer nog gå över så fort jag kommit in i studion och satt mig framför kameran! 🙂 Och vad vi ska göra i dagens klipp tänker jag inte avslöja! För då blir det ju ingen överraskning när det släpps.. 😛

Här är dagens facelook förresten.. Jag tycker fortfarande att den nya browie-paletten från H&M är jobbig att sminka sig med, men det kändes ju i alla fall som att det gick bättre idag än igår.. Och det ser väl helt OK ut med tanke på att jag är nybörjare! 😆 Jag funderar på om jag ska gå tillbaka till ögonbrynsprodukter som man applicerar med vatten istället..? Det är verkligen så himla mycket lättare en vax! Men däremot håller ju vax bättre under dagen och ger dessutom en “wet-look” effekt på ögonbrynen, vilket jag älskar! 😀 Så jag ska nog ge den nya produkten en chans till, innan jag slänger den i väggen av frustration hahah.. Och juste, den nya eyelinern jag köpte fungerar super-duper bra! Jag köpte ju en “pennliknande” produkt den här gången och den är oerhört lätt att applicera!

DSC_0533

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.