VARDAG

Ge hemmet ett lyft med nya gardiner..

SPONSRAT INLÄGG

Vet ni vad? Jag skäms nästan lite över att avslöja en inredningsdetalj här hemma.. Nämligen mörkläggningsgardiner i varenda rum! 😳 När vi flyttade in för exakt ett år sedan köpte vi 3 stycken jättefina, men väldigt tjocka och tunga gardiner i en ljusgrå kulör! Vi placerade två stycken av dom i vardagsrummet och en i sovrummet.. Dom är perfekta om man till exempel ska kolla på TV när solen skiner in genom fönstret i vardagsrummet! Fast i vårat sovrum gör gardinen faktiskt ingen nytta överhuvudtaget.. Vi har nämligen inge sol på den sidan av huset, och ärligt talat blir det nästan för mörkt med mörkläggning där inne.  😕

Jag har med andra ord kikat efter nya gardiner till sovrummet! Och det jag är ute efter är “täckande” gardiner som samtidigt släpper igenom ljus.. I dagsläget måste jag faktiskt tända lampan för att se ordentligt i sovrummet, och det känns onödigt med tanke på att vi har ett fönster! 😉 Hur som helst, jag blev tipsad om hemsidan www.nyagardiner.se som kan skräddarsy gardiner efter kundens önskemål! Så nu är jag sugen på att beställa nytt! Dock har jag beslutsångest..

Alternativ #1 är en plisségardin som är fäst i taket och “rullas” ner med hjälp av ett snöre.. Fördelen med den här gardinen är att den inte tar upp någon plats och dessutom går den att justera beroende på hur ljust man vill ha det! 🙂 Sedan gillar jag ju att den både släpper in ljus och är täckande.. Ni hittar den HÄR!

Alternativ #2 är en lamellgardin som är snäppet genomskinligare och kanske passar bättre i vardagsrummet.. Men jag gillade verkligen den här designen och funderar nästan på att byta ut mörkläggningsgardinerna där också! Jag menar, varför inte byta ut alla gardiner när jag ändå håller på? 😀 Ni hittar den HÄR!

Vilken gardin tycker ni är snyggast?

nya gardinerFotona är lånade från www.nyagardiner.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.