VARDAG

Vad tycker ni egentligen?

Hej bloggen!

Som ni säkert har märkt har min bloggdesign ändrats lite under förmiddagen.. 😀 Jag har äntligen en centrerad rubrik i mina blogginlägg och dessutom har jag fått en gråaktig bakgrund så att det blir lättare att skilja på inläggen. Jag tycker faktiskt att det blev ganska snyggt, dock vill jag fortfarande ha några fler ändringar innan jag är helt nöjd! Men jag ska inte stressa ihjäl teknikerna heh.. Det är ju trots allt sommar och semestertider just nu! Så det kan vänta haha! 😉

Btw.. Vad tycker ni egentligen om bloggdesignen? Gillar ni den nya eller tyckte ni bättre om den gamla? Är det något ni saknar..? “Lika” inlägget här nedanför om ni gillar den nya designen, och kommentera ifall det är någon ni saknar eller något ni inte gillar med den nya.. 🙂 Jag behöver verkligen åsikter för att göra bloggen så bra som möjligt!

platin carlson

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.