VARDAG

Skinny food & träning

Hej bloggen!

Jag har precis svarat på ett par mejl gällande event och inspelningar framöver.. 🙂 Och vet ni vad jag precis kom på? Det är ju WKND Festival i helgen, och jag har fått VIP-biljetter dit.. 😀 Det ska verkligen bli jätteroligt, särskilt med tanke på att jag aldrig har varit på en festival tidigare.. Eller, räknar Rix FM haha? 😆 Anyhow, jag ska i alla fall på WKND och det ska bli riktigt kul.. Dock vet jag inte vad jag ska ha på mig än..? 😐 Som vanligt! Men förhoppningsvis hittar jag ju något gulligt plagg innan fredag! Annars får jag väl sista-minuten-shoppa hahah.. 😉 blink Och om jag ska vara ärligt är det så det brukar sluta nästan jämt..

Om ett par timmar tänkte jag åka iväg till gymmet för att köra ett härligt benpass.. Jag måste ju vara fit for fight till helgen! Eller snarare till en inspelning imorgon.. Jag ska nämligen gästa en youtube-kanal, så idag blir det skinny-food och träning på schemat! 😎 Gach, jag ser verkligen fram emot morgondagen! Fast jag är samtidigt lite nervös..

tonfisksallad efter träning tonfisksallad efter träning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.