DEAR DIARY

Filter to die for..

Hej babes..

Jag har verkligen varit en upptagen bloggare idag, sorry! 😐 Det har varit lite mycket dom senaste dagarna, och jag har dessutom kĂ€nt mig trött(?) Varför vet jag inte, men som ni kanske kommer ihĂ„g somnade jag pĂ„ soffan hĂ€r om dagen och sov i 6-7 timmar, Ă€ven fast jag sovit jĂ€ttebra.. Men jag sĂ€ger som jag alltid brukar sĂ€ga, shit happens! 😉 SĂ„ ikvĂ€ll tĂ€nkte jag vila upp mig ordentligt satt jag Ă€r pigg i helgen, och Ă€ven i nĂ€sta vecka! Movie night here i come hahah.. 😀

Har ni sett snapchats “nya” filter förresten? AlltsĂ„ jag dör haha.. 😉 Dom Ă€r sĂ„ himla hĂ€rliga och passar verkligen till ALLT pĂ„ sommaren.. Min favorit Ă€r nog solglasögonen eftersom dom har lagt in vĂ€rldens hĂ€rligaste musikslinga till.. Gach, I’m in love for real! 😎 Finns det nĂ„got bĂ€ttre Ă€n snapchat nĂ€r man ligger hemma pĂ„ soffan och Ă€r helt slut efter en hektiskt dag? Jag tror faktiskt inte det.. Dock Ă€r det ju inte ofta jag hinner fĂ„ en lugn stund och bara pilla pĂ„ mobilen, men nĂ€r det vĂ€l hĂ€nder Ă€r det ganska skönt! 🙂 Ni fĂ„r gĂ€rna adda mig pĂ„ snap om ni vill lĂ€ra kĂ€nna en annan sida hos mig haha.. Jag heter PlatinCarlson dĂ€r! Och bara sĂ„ ni vet försöker jag svara pĂ„ alla foton och videos, dock kan det ta lite tid ibland eftersom jag fĂ„r ganska mĂ„nga snaps (utan att lĂ„ta skrytig) heh.. 😆

snapchat2

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.