DEAR DIARY

Det går inte att väga ett enda hekto för mycket

Hej bloggen!

Jag ska ta en härlig powerwalk och köra några styrkeövningar på gymmet nu! Och självklart ska jag pröva den här nya smaken av bästa sportdrycken nocco, som jag inte har testat tidigare.. Som sagt blev det ju alldeles för mycket godis och popcorn på premiären igår haha.. 😉 *blink* Så nu gäller det att träna bort alla onödiga kalorier innan dom hamnar på magen! För det går ju absolut inte att väga ett enda hekto för mycket när man är toppbloggare liksom.. 😆 *puh* Då börjar ju vissa bloggläsarna klaga direkt.. Jag skulle ju aldrig kunna gå upp i vikt och bli tjock, det går ju inte eftersom jag är en offentlig person som måste följa alla kroppsideal och se ut som en utsvulten stackare.. Alltså kom igen! 😉 Det är oerhört snyggt med mina breda höfter och “stora” rumpa.. Om ni frågar mig skulle jag säga att det är goals! Men jag vet att det är många där ute som hellre skulle vilja se mig som ett benrangel..? Jag tror inte den looken passar mig!

Vad ska jag göra efter träningen då? Antagligen svara på bloggmejl och dricka en proteinshake.. 🙂 Jag har förresten testat andra protein den senaste veckan, men det finns ingen som slår min favorit från Budo&Fitness egna märke.. Den är smaken vanilla/pear och smakar super-duper gott! Ni hittar den HÄR! 😀 

rosa tränngsskor nocco cola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.