DEAR DIARY

Skvallerbloggare & näthat

Hej bloggen!

Jag har tänkt på en grej.. Nämligen skvallerbloggare! 😆 Hur tror ni att dom sover om nätterna egentligen? Det kan ju knappast vara lätt att hänga ut unga bloggare (som till exempel mig) och därefter ha ett ärligt leende på läpparna när bloggstatistiken skjuter i taket, ellerhur..? 😐 Som många vet blev jag nyligen uthängd ett par gånger av en viss skvallerblogg som tydligen inte har några gränser.. Hon påstod sjuka saker om mig och verkade dessutom ha en väldigt bra fantasi som aldrig tog slut haha! 😉 Sad but true.. Jag skulle gärna vilja slå tillbaka med lika hårda ord bara för att få tyst på skvallerbloggarna, men det är ju dessvärre det dom flesta “går igång på” heh.. Så jag ska följa ett tips jag fick häromdagen.. Nämligen att hänvisa alla stackars näthatare till SkapaSkillnad.nu, där dom kan få hjälp med sina problem.. Det tror jag kan vara nyttigt både för skvallerbloggarna, men även för dom stackarna som uppmuntrar allt näthat!!!

Sist men inte minst vill jag bara inflika att ärlighet och snällhet håller längst. 🙂 Se bara på en viss skvallerblogg som hängde ut mig flera gånger! Till en början gick det jättebra, och att hamna högst på topplistan var inga problem.. Men det var ju på andras bekostad! 😐 Och hur gick det sen då? I dagsläget är bloggen borta från topplistorna och jag har flertal vänner som tydligen har anmält personen bakom bloggen för förtal osv.. Jag undrar om hon fortfarande kan sova om nätterna och om hon ångrar alla lögner hon skrivit om mig och jättemånga andra bloggare! Det kan inte vara lätt att vara så avundsjuk och osäker.. 🙁 *suck*

Vad har ni för åsikter om skvallerbloggare och näthat?

platin carlson blogg

2 thoughts on “Skvallerbloggare & näthat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.