DEAR DIARY

Inbjuden till biopremiär ikväll

Godmorgon bloggen

Jag är bjuden på biopremiären av “Jason Bourne” ikväll.. 😀 Och det ska såklart bli jättemysigt, eller mysigt kanske låter lite fel med tanke på att det är ganska mycket action i just den här filmen haha.. Så med andra ord kommer det nog bli en härlig premiär med mycket spänning! 🙂 Och jag ska för en gångs skull gå dit med bae som är ledig ikväll! Vi har ju vanligtvis så mycket i våra liv att vi inte hinner med att gå på spontana sista-minuten inbjudningar haha.. 😉 *blink*

Frågan är bara vad jag ska ha på mig ikväll? Det är ett problem som brukar vara minimalt när jag ska på bio, eftersom jag aldrig klär upp mig särskilt mycket inför att sitta i ett mörkt rum haha.. Men det senaste dygnet har jag känt mig väldigt varm och nästan (ursäkta att jag delar med mig) lite lökig.. 😐 Jag tror nog att det beror på att jag solade så extremt mycket i TanumStrand, och att det i sin tur ledde till ett mildare solsting! Så nu måste jag hitta fina kläder som passar mulet väder men även passar min höga kroppstemperatur heh.. 😕 Vad ska jag ha på mig?? Kan man kanske köra på en somrig klänning trots dåligt väder..?

Anyhow.. Jag ska dricka mitt kaffe nu, så att jag piggnar till! 🙂 Och sedan tänkte jag sminka mig och lyssna på SkapaSkillnad-podden.. Love yaaah!

jason bourne biopremiärjason bourne biopremiär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.