VARDAG

Helt osminkad på spaavdelningen..

Haha.. Här kommer ännu en fotobomb från TanumStrand‘s spaavdelning! 😉 Dom här fotona är ju från våran sista dag på hotellet, några timmar innan vi skulle åka hem till Stockholm igen.. Och som jag nämnde tidigare hade vi varit ute ganska sent kvällen innan och var därför väldigt trötta.. Så några timmar på spat kändes verkligen behövligt för att därefter orka åka tåg i 5 timmar! Vi låg mest i poolen den här dagen och pratade om allt och inget.. Och sedan så prövade vi även att lägga oss på en varm stenhäll inne på spat, och det var ju utan tvekan svårt att hålla sig vaken haha! Min BFF somnade efter 10 minuter, och jag hade nog somnat om jag inte hållit på att välja filter för en bild på instagram.. 😆 Vi var sååå trötta, men efter ett par timmar på spat mådde vi bättre!

Juste.. 😯 Apropå spat och poolen, jag fick ju inte doppa håret i klor under hela vistelsen! Och det är nog det värsta jag har varit med om hehe.. När jag åker iväg till Grekland i höst ska jag utan tvekan skaffa mig en badmössa och se ut som 80 bast vid poolen.. Mitt hår blir nämligen grönt om jag badar i klorvatten, och under dessa tre dagar lyckades såklart flertal personer skvätta vatten på mitt hår!! Som tur är har det inte blivit grön-prickigt än haha.. 😉 Men man vet ju aldrig när det tenderar att bli det! Så jag levde livsfarligt så fort jag kom nära poolerna.. Och när jag hörde något skrika “BOMBEN” fick jag ärligt talat panik!

Gach.. Jag brukar aldrig visa upp mig osminkad i bloggen, but here we go!

tanumstrand spa tanumstrand spa tanumstrand spa tanumstrand spa tanumstrand spa tanumstrand spa tanumstrand spa tanumstrand spatanumstrand spa tanumstrand spa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.