VARDAG

Frukosten på hotellet

Godmorgon bloggen!

Jag var helt slut igår och la mig därför ganska tidigt.. Och tur var väl det, annars hade jag aldrig vaknat upp såhär tidigt på en måndag! 🙂 Klockan är lite över 06:00 och jag ska väl ta en stor kopp kaffe och se ett avsnitt av KUWTK.. Dock hade jag hellre suttit på TanumStrand‘s uteserveringen och ätit den här sagolikt goda frukosten just nu haha! 😉 Ni vet känslan av att komma hem efter ett par härliga dagar på ett hotell..? Det låter verkligen tragiskt, men det känns som att man nedgraderar sin livsstil genom att istället börja dagen med en tallrik gröt och en kopp vanligt kaffe med kokosolja! 😆 Det är både sorgligt och sant haha! Och juste, eftersom jag inte kunde blogga medans jag var på hotellet så tänkte jag visa upp en hel del foton nu.. Dock tog jag inte överdrivet många foton när vi var där, men jag tog iallafall tillräckligt många för att visa er hur fantastiskt vi hade det! 🙂 Så ni ska få se några fler foton från resan under dagen tänkte jag!

Vi blev minst sagt bortskämda varje morgon med en stor frukostbuffé.. 😀 Jag som älskar frukt startade ju såklart dagen med kiwi, melon, ananas, blodapelsin och även vanlig apelsin! Sedan tog jag också ett par plättar eller en macka, för att äta något mer än bara frukt! Och till det fick det bli en kopp latte och ett stort glas apelsinjuice med mycket is.. Det här är vad jag kallar för en perfekt frukost under sommarn! 🙂 Och nu när jag tittar tillbaka på dessa härliga frukostfoton från dom senaste dagarna så blir jag faktiskt lite sugen på att köpa hem en massa frukt och starta mina morgnar såhär.. Det skulle ju vara så härligt att sätta sig på balkongen med några melon- och ananasbitar! Fast då kanske jag skulle tröttna tillslut..? Om det ens går att tröttna på haha! 😆 Hotellfrukost är tha’h shit..

hotellfrukost tanumstrand grebbestad hotellfrukost tanumstrand grebbestad hotellfrukost tanumstrand grebbestad

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.