VARDAG

Första dagen på hotellet..

Hej bloggen!

Som jag redan berättat blev vi ju behandlade som prinsessor på TanumStrand.. 🙂 Och här har ni ett par foton som visar hur mysigt vi hade det när vi kom dit första dagen och precis hade ätit lunch tillsammans med härliga människor! Jag och min BFF var ju helt ensamma på spaavdelningen. Det var verkligen skönt eftersom vi endast hade sovit 2-3 timmar natten innan och var helt slut hahaha.. Så trots att det var strålande sol ute bestämde vi oss för att slappa på spat och återhämta oss efter den väldigt långa resa på 5 timmar.. Och det var nog lika bra att vila eftersom vi skulle jobba som modeller i 10 timmar dagen efter heh! 😉

På spat fanns det en buffé med frukt, olika kakor, kaffe, champagne osv.. Det var så himla fint och verkligen lyxigt! 😀 Självklart föll jag för frukten direkt och det kändes så avkopplande att ligga i poolen med en fruktskål på sidan av och bara mysa.. Jag har nog aldrig haft ett bättre modelljobb innan! Så det kommer utan tvekan bli svårt att slå haha! 😉 blink Det jag gillade mest med spat var nog poolen med den fina utsikten över dockside.. Och självklart all frukt hahah!

Det här var som sagt första dagen, när vi återhämtade oss på spat.. Fler foton från resan kommer snart!

tanumstrand spa tanumstrand spatanumstrand spa tanumstrand spatanumstrand spatanumstrand spatanumstrand spatanumstrand spatanumstrand spatanumstrand spa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.