DEAR DIARY

Är tillbaka i Stockholm nu..

Hej bloggen!

Jag är tillbaka i Stockholm nu och kan äntligen blogga som vanligt igen! Har ni saknat mig förresten..? 😉 Jag har i alla fall saknat er jättemycket och det känns så skönt att kunna blogga igen, trots att jag redan saknar TanumStrand hahhah.. Vi var som sagt bokade på ett modelljobb där, och fick även njuta av allt som hotellet och staden hade att erbjuda! Vi sov på hotellet 2 nätter och fick uppleva så mycket.. Ärligt talat känns det ju som att vi var där i en hel vecka! Och det bästa av allt var nog att jag och min BFF blev behandlade som prinsessor hela tiden haha! 🙂 Vi hade med andra ord en fantastiskt “jobbresa” som innehöll en hel del galet, oerhört mycket skratt och alldeles för mycket solande! Och ja, det betyder såklart att jag har bränt mig igen heh.. Jag ska självklart visa fler foton och berätta mer om våran vistelse i Tanum, men först måste jag ta en varm dusch och packa upp min resväska som luktar hav och lakritsshot..? 😆 Love yaaah!

Gach, jag älskade verkligen hotellets spaavdelning..

platin carlson spa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.