DEAR DIARY

JAG KAN FAKTISKT INTE BLOGGA SÅHÄR!!

Åh herregud.. Jag är verkligen så himla ledsen, jag kan faktiskt inte blogga såhär! 🙁 Igår när vi kom fram till TanumStrand insåg jag att mitt fotoprogram inte ville fungera som det ska, och det beror ju på att jag har en annan dator som tydligen inte gillar mig! 😕 Hur löser jag det här? Jag vill ju knappast ladda upp oredigerade foton som ser mörka och oprofessionella ut.. Det är inte vad jag vill ge mina bloggläsare, ni förtjänar ju faktiskt det bästa! 🙂 Så därför tänker jag vänta med att visa fotona från den här resan.. Jag ska ju trots allt hem redan på lördag, så ni behöver bara hålla ut i ett par dagar! 😀 Vad tror ni om den idén? För mig känns det som det bästa alternativet just nu.. Och tills jag är hemma ska jag försöka uppdatera bloggen så mycket och ofta som möjligt! Love yaaah..

Psst.. Följ mig på instagram, där jag uppdaterar med foton från resan redan nu! 🙂 Klicka HÄR!

2 thoughts on “JAG KAN FAKTISKT INTE BLOGGA SÅHÄR!!

    1. Sv: Tack för ditt tips Jenny! Önskar jag kunde gjort det, men jag lånade en dator som var för gammal för nedladdningar haha! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.