VARDAG

WANTIES

Hej bloggen!

Jag blir verkligen uttråkad av att sitta på ett tåg såhär länge.. 😐 Resan tar 6-7 timmar, och vi har bara åkt i ungefär 3 timmar nu, så det är ju lite mer än halva vägen kvar! Hur ska jag klara av det här hahah..? Det är ju i alla fall tur att jag har med mig datorn och internet, för annars skulle jag antagligen bli galen.. 😉 

I brist på annat att göra drömmer jag mig bort i olika nätbutiker.. Jag har ju blivit förtjust i gråa plagg, och nu börjar jag även få en grej för att blanda grått och rosa i samma outfits! 🙂 Det ger verkligen en somrig look, och passar dessutom väldigt bra till ett grå-blont hår. Däremot tycker jag att man måste ha en gräns när det kommer till den här kombon.. Annars blir det lätt mischmasch av alltihop! 😕 Så mitt bästa tips, till alla som vill testa grå-rosa outfits, är att alltid bryta av med ett plagg i svart eller vit kulör! Och det har jag gjort med hjälp utav dom här snygga skorna! Visst blir den en läcker look? Jag älskar det här, vill haaa..

wanties collage

Jacka // Keps //Mobilskal // Klocka // Skor // Klänning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.