VARDAG

Hejdå Stockholm..

Godmorgon bloggen!

Klockan 06.00 i morse satte vi oss på tåget, och nu har vi åkte i ungefär en timme.. 🙂 Tänk vad duktiga vi är som faktiskt kom upp i tid och lyckades komma iväg med rätt tåg och allt haha! 😉 blink Jag tycker det är oerhört viktigt att passa tider och vara en seriös person i mitt jobb.. Men samtidigt är jag verkligen ingen morgonmänniska, så att komma upp ur sängen så tidigt som klockan 04:30 oroade mig verkligen.. But we did it! 😀 Och jag är oerhört lättad! Dock tror jag inte att lättnadskänslan kommer vara så värst länge eftersom vi ska byta tåg flera gånger på vägen dit, men det har jag redan berättad va? Jag är ju livrädd för att vi ska missa något utav tågen och hamna i en liten småstad längst vägen haha.. Fast förhoppningsvis finns det bara 1 eller 2 spår där vi ska byta tåg! 😆

Psst.. Mitt fotoprogram krånglar, så här får ni några riktigt trötta och oredigerade foton haha! The ugly truth..

platin carlson sj tågresa platin carlson sj tågresa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.