VARDAG

Framme på TanumStrand

Hej finisar..

När vi kom fram till TanumStrand i förmiddags så var klockan 11 och vi var jätte hungriga haha! 😉 Så vi åt en god sallad till lunch och gick därefter iväg till spa-avdelningen för att vila upp oss.. Det blev endast 2 timmars sömn inatt, och jag har därför känt mig ur balans hela dagen.. Men efter några timmar på deras underbara spa känns det genast bättre! 🙂 Vi har precis checkat in på rummet och nu tar vi det lugnt en stund innan det är dags för middag.. 🙂 Det är verkligen obeskrivligt fint här! Jag är redan förälskad i det här stället och kommer utan tvekan åka hit “privat” också.. 😀 För den här gången är vi trots allt här i jobbsyfte, och det är ju aningen annorlunda! Fast ärligt talat blir det här som en liten mini-semester samtidigt som vi jobbar, eftersom vi får tid över till att gå på spa och äta goda måltider på uteserveringen.. Gach, jag älskar verkligen mitt jobb haha! 😉 Och spa var något jag behövde.. 

Jag har tagit oerhört fina foton idag, men eftersom jag lånat en dator som inte riktigt gillar mig så får ni se ALLA dom lite senare..

platin carlson spa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.