DEAR DIARY

Paus i packandet

Hej bloggen!

Jag har precis börjat packa inför resan.. 🙂 Och som ni redan vet är jag ju bokad på ett modelljobb med min BFF, och vi är så himla exalterade! Hon ringde mig för en liten stund sedan och var så uppe i varv att hon nästan skrek i luren haha.. 😆 Det ska utan tvekan bli kul att åka iväg med min bästa vän och spendera ett par dagar på ett lyxigt hotell! Dock har vi aldrig jobbat ihop förut, men det är ingenting jag oroar mig för! Hon kan sin grej när det kommer till att fotas.. 😎

Snart ska jag fortsätta packa.. Men först behöver jag faktiskt en paus för att fylla på energin med en kall redbull! 🙂 Jag har ju en extrem beslutsångest gällande vad jag ska ha med mig till hotellet.. Det skulle ju vara kul att ta några egna foton, utanför modelljobbet! Och då vill jag ju packa med mig halva garderoben så att jag inte ångrar mitt klädval när jag väl är framme haha! 😉 Ja, visst har jag stora problem? Helt sinnessjukt.. Jag får helt enkelt ta ett plagg av varje kategori, på så sätt får jag förhoppningsvis med mig varierande outfits! I värsta fall får jag sno några klädesplagg av min BFF när hon inte ser.. Hon har alltid fina plagg!

Anyhow, jag ska som sagt ta en liten paus i packandet och läsa skvaller nu.. Love yaaah!

redbull ger dig vingarbild skvaller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.