VARDAG

Det gör mig lycklig

Hej bloggen!

Jag fick frågan “vad gör dig lycklig?” för ett par dagar sedan.. Och det fick mig verkligen att tänka till! Det är ju så oerhört mycket som bidrar till att jag har ett leende på läpparna varje dag! Så jag har inte bara ett svar på den frågan.. 🙂 Det är ju framför allt många småsaker i vardagen som till exempel god mat, men även större saker som att typ resa iväg och lyxa sig.. Så jag bestämde mig för att göra en lista över saker som jag kom på med en gång! 😉 Detta gör mig lycklig:

Kärlek och fina kommentarer från mina bloggläsare

Riktigt god mat haha.. 😉 *blink* Oxfilé eller sushi, mums!

Nattdopp på stranden tillsammans med bae

Lyckas ta det perfekta fotot till bloggen på första försöket

Vakna upp med en snygg morgonfrisyr haha.. 😆 

Att få höra hur duktig jag är på att driva min blogg

Resa iväg och skämma bort sig själv med upplevelser och god mat

Gå på olika premiärer och event.. 🙂

Känslan av en extrem träningsvärk efter ett hårt gympass

Det här är ju bara några exempel på vad som gör mig lycklig.. Det finns säkert tio gånger så många anledningar kvar! Men dom får vi nog ta i ett annat inlägg, annars kommer det ta halva dagen haha! 😉 Finns det förresten något som gör just dig extra lycklig..? Och har du också “småsaker” som förgyller din dag? 🙂

DSC_7517

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.