DEAR DIARY

Den enda packningen man ångrar är den man inte tog med sig!

Hej bloggen!

Jag har äntligen packat klart, efter flera timmar.. 😯 *puh* Och nu måste jag ta en snabb dusch innan min BFF kommer hit! Vilket tur att jag köpte ett 6-pack redbull här om dagen, annars hade jag nog aldrig klarat av det här på så kort tid haha.. 😉 Som jag sa kommer min BFF hit alldeles strax, och det beror på att vi tänkte sova på samma ställe inatt.. Vid 5-tiden imorgon ska vi nämligen åka taxi in till centralen för att hinna med vårat tåg, och då känns det ju onödigt att åka från olika håll trots att det inte är vi som betalar.. Så vi ska med andra ord ha en “sleepover” haha! 😆 Det blir nog en härlig kväll.. Jag hoppas bara att vi somnar i tid och kommer upp när taxin är här! Jag är fortfarande oerhört rädd för att försova mig eller missa tåg.. Det skulle vara som att leva i en mardröm!

Vad tog jag med mig för kläder nudå? Först och främst tog jag såklart med mig min älskade jumpsuit eftersom den passar till nästan allt.. Sedan fick det bli en klänning, läderbyxor, 2 linnen, en tröja med snörning, svarta och gråa bootcuts, min nya kavaj osv.. Och utöver alla mina vardagskläder packade jag även med träningskläder och bikinis! 🙂 Jag menar, hellre för mycket än för lite när man ska iväg i 3 dagar heh.. Gach, jag insåg precis att jag har packat för en vecka! 😆 Men som sagt, hellre för mycket än för lite.. Jag tror att den enda packningen man ångrar, är den som man inte tog med sig haha! 😉 Sjukt bra “ordspråk” va?

DSC_9120

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.