VARDAG

What’s in my bag?

Hej bloggen!

Då var det dags för den årliga titten i min handväska haha! 😉 Det har väl gått ett år sedan jag gjorde en “what’s in my bag” senast..? Och det händer ju oerhört mycket på ett år! Så jag kände att det var dags för en uppdatering nu, och vi kör väl igång med detsamma tycker jag! 🙂 Det här är vad jag har i min snygga handväskan på sommaren..

Sminkspegel (ett måste i väskan..)

En hårspray i mini-format

Läppenna för att bättra på under dagen

Highlighter

Parfym i mini-format

Kvitto från TacoBar

Nagelolja

Ett par biobiljetter

Ett utav mina visitkort som tydligen låg löst i väskan..?

Kameran

Det absolut viktigaste, min mobil

En selfie stick

..och sist men inte minst min plånboken..

 

Det här är alltså vad jag bär runt på i min väska just nu! 😉 Kanske inte jätteroliga grejer..? Men dessa grejer är allt jag behöver för att överleva på stan en varm sommardag! Jag brukar i och för sig ha vatten eller en redbull med mig också, men det står vanligtvis i kylen tills jag går hemifrån.. Och mitt tips till alla sminkintresserade tjejer och killar där ute är att köpa produkter i mini-format till väskan.. Det är så värt det i längden! 😀 Då slipper ni släpa på tunga väskor, eller ännu värre råka göra sönder väskan för att det är tungt.. Och samtidigt får ni mer plats till kameror, selfie sticks och massa annat som är livsviktigt! 😎

whats in my bagwhats in my bag whats in my bag whats in my bag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.