DEAR DIARY

Nervös inför resan..

Hej bloggen!

Jag är ju bokad som modell nu på fredag, och jag har även lyckats smuggla med mig min BFF så att jag slipper resa ensam haha.. 😉 Dock är jag så oerhört nervös inför ditresan eftersom vi ska åka olika tåg och byta på flera ställen.. Ärligt talat är jag faktiskt ingen rutinerad tågmänniska hahah! Snarare tvärtom, jag föredrar flyg alla dagar i veckan.. Men tyvärr finns det nog ingen flygplats i närheten av hotellet vi ska bo på.. 😕 Vi får helt enkelt hoppas på att alla byten går bra, så att vi inte hamnar i någon småstad längst vägen heh.. Jag och min BFF har ju nämligen en tendens att hamna i ganska galna situationer hahha! 😆 Men det kommer nog gå bra.. Hoppas jag! 🙂 Och när vi väl är framme kommer jag antagligen tänka: “varför var jag ens nervös?” haha.. Det brukar vara så i mitt liv, att jag oroar mig mer än jag egentligen borde heh.. Jag ska försöka tänka bort resan och se fram emot modellandet istället! Det ska verkligen bli kul..

Idag fick det bli en nästan helt osminkad look och en “bulle” på huvudet.. Gulligt va? 🙂 Jag är så kär i dom här solglasögonen förresten! Dom liknar ett par Rayban, men kommer från BIKBOK.. Jag har nämligen lovat mig själv att inte köpa några dyra solglasögon fören jag slutar tappa bort mina billiga glajjor! 😎

platin carlson platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.