VARDAG

Drömfångare

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och känner mig verkligen utvilad! 🙂 Så skönt.. Jag vaknade till och med av mig själv, utan väckarklocka! Och dom enda gångerna jag brukar vakna upp av mig själv är när jag råkat försova mig för att mobilen har dött haha.. Så det kändes faktiskt skönt att vakna av en helt annan anledning!

När jag var på marknad i helgen köpte jag en jättefin drömfångare, som nu är uppsatt ovanför sängen! 😀 Jag tycker det blev oerhört läckert och verkligen lyfter rummet, för innan hade vi bara helt vita väggar i sovrummet.. Och det ger väl kanske inte så mycket myskänsla..? Dock har jag oerhört dåligt ljus inne i sovrummet, så fotona blev tyvärr inte perfekta.. Men what to do? Ni ser åtminstone hur drömfångaren ser ut!! 🙂 Jag älskar kombinationen utav fjädrar och vitt när det kommer till inredning.. Hur snyggt som helst! Dessutom passar träkulorna in perfekt i sovrummet eftersom vi har “trä-tema” där.. Eller rättare sagt har vi alla möbler i just den träfärgen haha! 😉 Jag är riktigt nöjd med den nya drömfångaren och kommer förhoppningsvis sova mycket bättre framöver..

Nu ska jag brygga en kopp kaffe och äta frukost.. Love yaaah!

drömfångare drömfångare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.