VARDAG

3 saker ni inte visste om mig

Hej bloggen!

Ni vet ju det mesta om mig tror jag..? Jag har ju varit ganska öppen med mitt liv här på bloggen! 😉 Men självklart finns det fortfarande oerhört mycket som ni inte har en aning om, och idag tänkte jag berätta om 3 saker som ni nog aldrig hört och kanske blir förvånade över.. Eller jag tror i alla fall att jag inte skrivit om det här i bloggen tidigare..? Anyhow, om ni har hört något av punkterna så får ni väl skrika lite på mig heh.. Jag får skylla på att jag inte har världens bästa minne, för det vet ni väl redan? Jag är ett proffs på att glömma saker som har hänt.. Tänker jag tillbaka på min barndom är det som stora svarta “hål” överallt eftersom jag glömt så himla mycket haha.. Men jag grinar inte för det precis! Det viktigaste är ju trots allt att jag mår prima ballerina i dagsläget och minns vad jag heter varje dag när jag vaknar haha! 😉 blink Nej, nu tog jag i lite väl mycket.. Men ni förstår säkert min poäng! 😛 Anyhow, här är 3 saker ni inte visste..

1. Mina kindben är väldigt höga, och det beror på att jag har samiskt påbrå.. Älskar mina kindben! 🙂 Dock brukar haters skriva rasistiska kommentarer..?

2. Näthat hanterar jag bäst genom att print screena, skicka till min BFF och skratta åt alltihopa.. Dom elakaste är ju även dom avundsjukaste!

3. Jag drömmer om att flytta utomlands under några år och driva min blogg därifrån.. Men skulle jag verkligen våga göra det tror ni? 😳 

love forever event strandbrygganHaha.. Jag hade nyligen gjort läpparna när det här fotot togs, så jag kunde inte le så himla bra! 😆 

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.