DEAR DIARY

Topp 7 sommarlåtar

Oh my gash.. Det har kommit ut så bra låtar det här året! Och ärligt talat tycker jag det finns så många olika sommarplågor just nu att man knappt hinner tröttna på någon utav dom haha! 😉 *blink* Jag har fastnat extra mycket för 7 stycken låtar i sommar som verkligen ger sommarfeeling.. Det är både svenska, engelska och norska låtar på min personliga topplista i år och det gillar vi väl..? 😎 Jag har fått en grej för norsk musik det senaste halvåret, och det verkar jag inte vara ensam om heller! Har ni förresten några favoritlåtar i sommar, som inte finns med på min topplista? Skriv gärna till mig här nedanför i så fall.. 😀

 

1:e låten känns som den perfekta roadtrip låten haha.. Tänk att lyssna på den här underbara musiken samtidigt som man åker iväg på sommaräventyr med sina vänner!

2:e låten är ganska lugn och enligt mig passar den perfekt när man grillar nere vid stranden en varm sommarkväll..

3:e låten känns som den ultimata hänga-på-stranden låten! Jag älskar verkligen den här låten eftersom jag kan relatera till texten så väl.. Vill ju bara få va’ mig själv! 😉 

4:e låten påminner mig om Gotland och sommarfester utomhus.. 😆 Att vara ute och slarva med vänner inpå småtimmarna haha!

5:e låten är en norsk favorit.. 🙂 Ni kanske känner av ett visst tema i min musiksmak? Jag gillar låtar som får mig att le..

6:e låten är den perfekta låten att köra på högsta volym när man är utomlands i sommar.. 😎 

7:e låten passar nog till allt i sommar! 😀 Den har jag nästan lyssnat sönder det senaste dygnet heh..

https://youtu.be/lY2yjAdbvdQ

2 thoughts on “Topp 7 sommarlåtar

  1. Gillar din blogg och så, men att skriva om “oh my gash” hela tiden är lite smått irriterande… Läser annars den varje dag men börjar tröttna på den meningen..

  2. Läser din blogg ofta och gillar den, men blivit överdrivet med dina “oh my gash” på sista tiden som är väldigt irriterande och lite fjortisstyle.. Menmen din blogg, du skriver som du vill men är en sak som gör att man tittar in här mindre och mindre. Ett tips bara..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.