VARDAG

Pokémon Go

Sorry att jag inte har uppdaterat på hela förmiddagen, jag har varit ute och jagat pokémon haha! 😉 blink Jag var ju tvungen att se vad alla pratade om, och varför mina vänner sprang runt på stan mitt i natten haha.. Och nu förstår jag faktiskt deras besatthet av spelet! Att folk stannar på motorvägarna och ramlar i sjön för att dom verkligen vill få tag på pokémons är både gulligt och lite sinnessjukt på en och samma gång haha! 😆 Själv kommer jag nog inte bli så extrem.. Eller det är i alla fall vad jag säger nu haha! Vem vet, jag kanske ger upp bloggen och börjar livnära mig på att jaga pokémon istället..? Byta karriär liksom heh!

Jag ska försöka lägga mobilen åt sidan och koncentrera mig på att läsa bloggmejl nu.. 🙂 Och jag ska även brygga en jättestor kopp kaffe så att jag piggnar till ordentligt eftersom jag var uppe sent inatt.. Det tar dessutom på krafterna att jaga pokémons haha! Jag kommer ju bli smalare än nånsin med det här spelet..

Psst! Vill du lära dig användbara knep på Pokémon Go..? Klicka HÄR!

pokemon go pokemon gopokemon go

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.