DEAR DIARY

Ny bloggdesign

Hello finisar, och vĂ€lkomna till min “nya” blogg! 😉 Som ni ser har min blogg fĂ„tt en makeover över natten, och det kĂ€nns faktiskt jĂ€ttebra! Dock finns det nĂ„gra smĂ„ detaljer kvar som jag vill Ă€ndra i min bloggdesign innan den kĂ€nns perfekt.. SĂ„ jag har precis mejlat min bloggportal, och förhoppningsvis kan dom Ă€ndra det redan idag! Jag Ă€r ju lite utav en perfektionista nĂ€r det kommer till bloggen hahah.. 😆 Allt mĂ„ste vara tipptopp för mina underbara lĂ€sare!

NĂ„gra fördelar med den nya designen Ă€r att inlĂ€ggen Ă€r “bredare” och det resulterar ju i att mina bilder blir “större” pĂ„ bloggen. Dock har denna Ă€ndring gjort att mina föregĂ„ende inlĂ€gg ser lite annorlunda ut, men det kan jag faktiskt leva med för att förbĂ€ttra lĂ€supplevelsen! Sedan har jag ocksĂ„ ett smartare fliksystem uppe vid headern.. Oh dĂ€r kan ni bland annat hitta kategorier och tĂ€vlingar vĂ€ldigt enkelt! Jag har Ă€ven fĂ„tt nya funktioner lĂ€ngst ner pĂ„ sidan, som bland annat googla translate och ett bloggarkiv.. 🙂 SĂ„ jag tycker verkligen att ni ska Ă€gna ett par minuter Ă„t att kolla in min helt nya bloggdesign och dĂ€refter Ă„terkomma med vad ni egentligen tycker om den.. Och om ni gillar den fĂ„r ni gĂ€rna “lika” med de röda hjĂ€rtat nedanför.. 😀 I hope you’ll love it!

Gillar ni den gamla eller nya designen bĂ€st? 😎 

vs

One thought on “Ny bloggdesign

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.