VARDAG

New in i marmor

Hej bloggen!

Jag har precis mys ner mig i soffan under en filt, och nu tänkte jag läsa lite skvaller haha.. 😉 Det regnar och åskar utomhus, så ärligt talat finns det inte så mycket annat att göra just nu! Jag hade egentligen tänkt åka till gymmet, men sedan kom jag ju på att jag måste cykla (eftersom mitt busskort gått ut) och det tänker jag verkligen inte göra i det här ovädret.. 😐 Så istället blir det till att dricka en kopp te och läsa skvallerblaskor! Jag köpte den här tidningen för hela 3 dagar sedan, men jag har inte haft tid att läsa mer än en fjärdedel hittills haha.. Ibland finns det helt enkelt inget tid till att ta det lugnt! Men nu har jag några minuter över, så jag ska bland annat gotta ner mig i Kardashians sexliv och snygga outfits på röda mattan hahhah.. 😉 Finns det något bättre en regning dag?

Här om dagen köpte jag förresten nya ljushållare i marmor.. Dom är verkligen snygg och passar in perfekt hemma hos oss! 🙂 Jag har ju fått en liten crush när det kommer till marmor haha! 😆 Så jag är riktigt nöjd med mina nya inredningsdetaljer! Och dom passade verkligen bra på våran nya TV-bänk.. Snygga va?

marmor inredning marmor inredningmarmor inredningmarmor inredning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.