DEAR DIARY

Rosa bubbeldrinkar

Hej bloggen!

Ikväll blir det en favorit i repris, vin ute på balkongen i sommarnatten! 🙂 Vi grillade tidigare ikväll och hade en jättetrevlig middag med kött och alla tänkbara tillbehör.. Och nu är jag så himla mätt att jag bara orkar sitta här, njuta av ett glas vin och babbla om allt och inget hahah.. 😉 Har ni prövat det här rosévinet förresten? Det är bubbligt, och sådana viner föredrar jag!

Som ni säkert lagt märke till har min vecka varit väldigt lugn.. Nästan alla är på semester och det har ärligt talat inte hänt så mycket här i Stockholm på åtminstone ett par veckor nu! But that’s about to change haha! 😉 Från och med nästa vecka har jag massor av roligt inplanerat, och självklart ska jag berätta mer om det imorgon.. Men jag kan redan nu avslöja att jag bland annat ska iväg på ett modelljobb med min BFF! 🙂 Och det kommer utan tvekan bli en annorlunda upplevelse eftersom vi ska resa ganska långt och bo på ett hotell i en helt annan stad.. Om vi ens kommer fram ordentligt lär jag bli förvånad hahah.. 😆 Anyhow, mer om det imorgon som sagt.. För nu ska jag bara ta det lugnt och babbla med mitt underbara sällskap! Love yaaah!

vin goals sommarkväll vin goals sommarkvällvin goals sommarkvällvin goals sommarkväll vin goals sommarkväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.