DEAR DIARY

POWERWALK

Godmorgon bloggen!

Jag har precis tagit en powerwalk och tänkte alldeles strax äta frukost.. 🙂 Och ärligt talat känner jag mig ovanligt pigg idag, men det beror nog på powerwalken tror jag..? Att träna tidigt på morgonen är faktiskt mitt bästa knep för att vakna! I vanliga fall behöver jag en stor kopp kaffe för att känna mig någorlunda pigg.. Men genom att powerwalka får jag energi på ett helt annat sätt och behöver bara en liten kopp kaffe haha! 😉 *blink* Det här är utan tvekan ett av de bättre sätten att starta dagen!

Om ett par timmar så ska jag, bae och ett par till iväg på en marknad.. Det ska faktiskt bli både mysigt och intressant eftersom jag endast varit på typ julmarknader tidigare! Ärligt talat har jag ingen aning om hur dagens marknad kommer vara, och vad som kommer finnas där! Men jag går ju dit för att det är mysigt, inte för att shoppa upp hela lönen hahah! 😉 Så jag kommer nog vara nöjd så länge det serveras kaffe och kanske våfflor där borta! 😆 Gach, vad längesen det var jag åt det.. Nu blev jag verkligen sugen på våfflor.. Hoppas att dom har ett litet fik i närheten eller något “våffel-stånd” någonstans på marknaden..

DSC_8681

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.