VARDAG

Varma sommarnätter..

Hej bloggen!

Jag har spenderat eftermiddagen med att gå lite i affärer och äta årets första glass som bokstavligt talat rann över hela handen på mig haha.. 😉 Jag valde en stor mjukglass med strössel på, och dom börjar tydligen droppa med en gång.. Men glassen var faktiskt jättegod trots allt kladd och klet som kom med den haha! 🙂 Med andra ord har jag haft en härlig dag som avslutades med en mysig middag ute på balkongen.. Det var så himla fint! Och nu tänkte vi fortsätta kvällen med att njuta av ett till glas.

Jag älskar verkligen att sitta ute under varma sommarnätter, lyssna på lugna sommarlåtar och prata om allt och inget över ett eller ett par glas vin! Jag menar, hur mysigt ser inte det här ut liksom..? 😀 Nu ska vi bara njuta av våran underbara kväll och ha det så himla mysigt tillsammans.. Och jag måste bara tillägga att det här är vad sommaren is all about! 😉 Det här är goals!

Vad gör ni en stjärnklar och varm sommarkväll som denna?

vin goals sommarkvällvin goals sommarkvällvin goals sommarkväll vin goals sommarkväll vin goals sommarkväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.